Recreatiewoningen Esonstad, Oostmahorn (Anjum)

Recreatiewoningen in het recreatiepark Landal Esonstad, direct gelegen aan het Lauwersmeer nabij Oostmahorn en circa 10 kilometer ten oosten van Dokkum.

Het park omvat een "historisch" Fries vestingstadje bestaand uit historisch ogende recreatiewoningen, een stadsplein met een Waeghgebouw met daaromheen diverse winkels en gezellige horecavoorzieningen. Daarnaast zijn er twee schiereilanden met daarop moderne terpwoningen ontwikkeld en grotendeels gerealiseerd.Verder is er op het park onder andere een zwembad, zijn er tennisbanen, een dagstrand kortom de ideale recreatieomgeving.

De verhuur van de recreatiewoningen is in handen van Landal GreenParks. Voor u als eventuele koper bestaat de mogelijkheid om uw woning ook door Landal GreenParks te laten verhuren.

Op dit moment zijn er nog diverse woningen (verchillende types) beschikbaar die allemaal gelegen zijn op 1 van de schiereilanden.

Voor meer informatie over dit project, de verschillende types woningen of een impressie van het park, verwijzen wij u graag naar de projectwebsite esonstad.com. Voor informatie over de beschikbare woningen en prijzen, kunt u contact op nemen met ons of stuur een e-mail naar verkoop@esborgvastgoed.nl.